Kiosken informerar

Vi står inför en ny termin, med massa härlig träning, roliga läger och intressanta seminarier. Och innan allt drar igång
ordentligt så tänkte vi passa på att påminna om att vi har en “kiosk”, där ni kan handla kläder, vapen och annat som kan behövas. Samt även informera lite om vad som händer.

Kioskinformation

För att beställa kan ni endera maila direkt till kiosken@kombatangoteborg.se och berätta vad ni vill ha eller lägga en beställning i web-kiosken som ni hittar här. Betalning via vårt bankgiro eller i undantagsfall kontant vid leverans (jämna pengar tack). Så ser käpparna lite slitna ut, är det dags för nya hela byxor eller känns det som att det är dags för en bankaw, så vet ni vart ni kan vända er.

Kioskdag

I början av terminen nu tänkte vi även ha en kioskdag där mycket av sortimentet finns på plats på träningen så man kan klämma och känna ordentligt innan man handlar. Mer om vilken dag och tid det blir kommer när terminen kommit igång.

T-shirtar

Vi håller även på att ta fram nya t-shirtar, dels de vanliga i bomull som vi haft tidigare och dels nya i funktionsmaterial som ska andas bättre. För att underlätta för oss och så vi vet ungefär hur många vi behöver, så får ni gärna maila en intresseanmälan, till kiosken@kombatangoteborg.se, med typ och storlek som ni suktar efter. Intresseanmälan är inte bindade utan bara för att vi ska få ett hum om ordens storlek då det blir lättare om vi kan göra en stor beställning istället för flera små under terminens gång.

Espada y daga

Espada y dagaEspada y dagaJust nu finns även möjlighet att köpa sig ett espada y daga-set (svärd och kniv). Det är en begränsad upplaga i aluminium med endera lindat handtag eller i trä. Priserna ligger på 650 kr för ett set med lindat handtag och 780 kr för ett set med trähandtag. De är tillverkade av Aluminium Arsenal och är av hög kvalitet. Alla vapen handtillverkade och märkta med serienummer. Beställning kan ej göras via web-kiosken utan enbart via mail eller direktkontakt med Peter a.k.a. kioskgubben.

Till sist hoppas vi att ni kommer få en riktigt härlig termin och att vi snart ses, med käppar i hand och med leende på läpparna.

Pugay!

Kiosken och Kombatan Göteborg