Nybörjarstart

Oscar Fredriksskolan Oskar Fredriks kyrkogata 5, Göteborg

Den officiella höstterminen och nybörjarstart börjar i Oskar Fredriksskolan den 31e augusti. Nu med hela TRE pass i veckan! Nytt för denna terminen är fredagspassen som kommer fokusera på svett, kondition och leenden samt sparringlekar för den som vill. Schema...

Seminarium med Salvador Caballero och Marina Regnér

Yamasaki Academy Göteborg Teatergatan 19, Göteborg

Välkommen till ett öppet seminarium om Kombatan och Pukulan Pentjak Silat Bukti Negara och alla är välkomna. En spännande dag där vi får möjligheten att titta närmare på likheterna mellan 2 effektiva stridssystem. När de båda vännerna Salvador och Marina arrangerar läger tillsammans blir det alltid...

300 SEK

Seminarium med GM Michael Ermac

Yamasaki Academy Göteborg Teatergatan 19, Göteborg

Möjligheten att träna för GM Michael Ermac är något du verkligen inte får missa. GM Michael Ermac är en av Kombatangrundarens främsta elever och instruktörer på planeten.

Nybörjarstart

Oscar Fredriksskolan Oskar Fredriks kyrkogata 5, Göteborg

Den officiella nybörjarstarten är i Oskar Fredriksskolan måndagen den 25e Januari. Vi tränar Filippinskt självförsvar och tradition med (och mot), 2 käppar, 1 käpp, bladvapen samt olika tillhyggen.

Terminsstart HT2018

Den 20:e augusti är det alltså dags för terminsstart och nybörjarintag. På sedvanligt sätt kommer första veckorna att spenderas på grundtekniker, fotarbete och sinawalis.